Στο Ilia Mare Ηotel και τα Pharos Rooms υποδεχθήκαμε τον Ιούνιο και το Καλοκαίρι στα Ήλια Αιδηψού με μοναδικές προσφορές!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί το μικρό μας χωριό έχει αναγνωριστεί και αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια από τους παλιούς και νέους επισκέπτες του, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να αυξάνεται η ζήτηση καθ’όλη την διάρκεια του έτους.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι λόγω ιδιαιτερότητας της περιοχής μας ως πυρόπληκτη, για φέτος κάθε ενήλικας επιδοτείται με 150 ευρώ εάν επιλέξει τη Βόρεια Εύβοια για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Συγκεκριμένα

Νέα voucher 150 και 300 ευρώ ανακοινώθηκαν για τον εσωτερικό τουρισμό. Τα δύο νέα προγράμματα θα μοιράσουν έκτακτα επιδόματα με τη μορφή «Freedom pass» που θα μπορούν να ξοδευτούν σε ξενοδοχείο και ακτοπλοϊκά, αλλά για συγκεκριμένους προορισμούς. Παράλληλα, με κλήρωση θα δοθεί και το voucher 150 ευρώ του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Πιο αναλυτικά, τα δύο προγράμματα επιδότησης διακοπών αφορούν είτε 150 ευρώ για διακοπές στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια και είτε 300 ευρώ για διακοπές στη σεισμόπληκτη Σάμο. Το πλήρες σχέδιο επιδότησης διακοπών για τις δύο πληγείσες περιοχές θα ανακοινωθεί γύρω στις 20 Ιουνίου, από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά. Τότε, θα ανακοινωθούν και οι δικαιούχοι.

Οι δικαιούχοι θα είναι:

«Όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας βάσει τελευταίας φορολογικής δήλωσης που έχουν υποβάλλει».

Ποιοι αποκλείονται από την αίτηση για 150 ή 300 ευρώ

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής, δεν θα μπορούν να λάβουν το επίδομα όσοι έχουν ήδη λάβει voucher για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 αλλά και όσοι επιλεγούν για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2022-2023. Αυτό θα ισχύει ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσουν μέχρι 31/7/2022 τα voucher που έχουν λάβει. Θα αποκλειστούν επίσης και όσοι έχουν λάβει το επίδομα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Το Freedom Pass θα φτάνει το ανώτερο το ποσό των 300 ευρώ και θα αφορά διακοπές στους δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου και τα 150 ευρώ για τους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Πώς και πού κάνετε αίτηση

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η αίτηση για γίνεται με τους προσωπικούς σας κωδικούς Taxisnet μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα δημιουργήσει το Εθνικό Δίκτυο Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ). Σε αυτή θα δηλώνονται οι ωφελούμενοι, ενώ η πίστωση των ποσών θα γίνεται με έκδοση της ψηφιακής κάρτας, όπως ακριβώς γινόταν με τα Freedom Pass.

150 ευρώ και στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Voucher 150 ευρώ για διακοπές ή εστίαση προβλέπει και ο «Τουρισμός για Όλους». Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρω στις 20-25 Ιουνίου στο tourism4all.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση επίσης με τους κωδικούς Taxisnet.

Οικονομικά ή κοινωνικά κριτήρια δεν υπάρχουν και μπορούν όλοι να κάνουν αίτηση, όμως θα επιλεχθούν με κλήρωση 200.000. Όσοι επιλεγούν, θα μπορούν να εξαργυρώσουν το vouvher από τις αρχές Ιουλίου.

Δείτε τη διαθεσιμότητα Online και κάντε Κράτηση τώρα!

Αναζητήστε το δωμάτιο που σας ταιριάζει, δείτε τη διαθεσιμότητα και τις προσφορές μας Online, επιλέξτε ημερομηνίες διαμονής και κάντε κράτηση με 3 κλικ!
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

LATEST REVIEWS IN REAL TIME FROM OUR GUESTS

Thank you!