Project Description

Ένα μπαλκόνι στον Ευβοϊκό ανάμεσα στη θάλασσα και το βουνό, ένα ειδυλιακό σημείο στο λιμανάκι των Ηλίων Ευβοίας, το εστιατόριο Φάρος.
Eδώ και χρόνια ο Φάρος είναι γνωστός για τις γεύσεις του, φτιαγμένες από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, γεμάτες αγάπη, παράδοση και νοστιμιά.
Η επιστροφή στην ουσία της γεύσης, της εξαιρετικής πρώτης ύλης, της τέχνης των παραδοσιακών συνταγών που περνούν από γενιά σε γενιά, διατηρούνται ακέραια σε κάθε πιάτο του.

Αυτή είναι και η βάση της φιλοσοφίας του: η τοπική ιστορία και παράδοση συνδυασμένη με τη φρεσκάδα και την αγνότητα των προϊόντων της Εύβοιας που αναδεικνύονται σε κάθε μπουκιά.

Τα ολόφρεσκα ψάρια από τον Ευβοϊκό και το Αιγαίο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα βιολογικά λαχανικά και το ελαιόλαδο από την οικογενειακή φάρμα των ιδιοκτητών, αποτελούν τις πρώτες ύλες για μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αξέχαστης γαστριμαργικής εμπειρίας.

Η ζεστή φιλοξενία, η άψογη εξυπηρέτηση και το περιβάλλον υψηλής αισθητικής ολοκληρώνουν την εικόνα ενός εστιατορίου που σέβεται την παράδοση, το αγνό, καλομαγειρεμένο φαγητό και τον επισκέπτη.

Photos