ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Διδαχθείτε του βασικούς κανόνες ασφαλείας και τις απαραίτητες δεξιότητες για να καταδυθείτε υπό την άμεση επίβλεψη ενός επαγγελματία PADI.

• Μάθετε τον εξοπλισμό καταδύσεως.
• Ανακαλύψτε πως να αναπνέετε κάτω από το νερό.
• Διδαχθείτε κρίσιμες δεξιότητες για κάθε κατάδυση.
• Διασκεδάστε κολυμπώντας και ανακαλύπτοντας.
• Μάθετε πως να γίνετε πιστοποιημένος δύτης μέσα από το πρόγραμμα PADI Open Water Diver.

Κόστος: 50€ το άτομο

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Η Βόρεια Εύβοια είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός των μαγευτικών βουνών και των κρυστάλλινων νερών την κάνει μία από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές για καταδύσεις.

Σε αυτά τα νερά θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να θαυμάσετε πολλά πλάσματα της Μεσογείου θάλασσας.

Εάν είστε πιστοποιημένος δύτης, ελάτε να καταδυθούμε στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της Βόρειας Εύβοιας και να ζήσουμε μια περιπέτεια.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Έχετε καιρό να καταδυθείτε; Αισθάνεστε κάπως σκουριασμένος; Το πρόγραμμα Scuba Review είναι η ανακεφαλαίωση που χρειάζεστε στις δεξιότητές σας και γνώσεις σας.

Οποιοσδήποτε πιστοποιημένος δύτης που χρειάζεται μία ανακεφαλαίωση, μπορεί να κάνει το πρόγραμμα Scuba Review. Θα καλύψετε τα σημαντικότερα θέματα ασφαλείας, τον απαραίτητο σχεδιασμό κατάδυσης, καθώς και επίλυση προβλημάτων. Οι επαγγελματίες PADI θα σας βοηθήσουν στην εξάσκηση εξοπλισμού καταδύσεων και θα σας κάνουν έλεγχο ασφαλειών πριν την κατάδυση με την/τον φίλη/ο σας.

Θα χρησιμοποιήσετε τον βασικό εξοπλισμό κατάδυσης, συμπεριλαμβανομένου μάσκας, αναπνευστήρα, βατραχοπέδιλα, ρυθμιστή, υπολογιστή κατάδυσης, τζάκετ και φιάλη κατάδυσης.

Κόστος: 80€ το άτομο

Δραστηριότητες φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του Ilia Mare Hotel παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Photos & Video