Εκδήλωση του ΞΕΕ για το Ελληνικό Πρωινό

Το παρόν δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του Ilia Mare Hotel, στην εκδήλωση βράβευσης των 100 πρώτων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, που εντάχθηκαν και υποστηρίζουν το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωϊνό».  Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ την Δευτέρα 10/06/2013.

Στα 100 πρώτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που εντάχθηκαν,  υποστηρίζουν και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωϊνό» κατατάσσεται πλέων το Ilia Mare Hotel. Έχοντας ως κίνητρο και υποστηρικτή μας το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος θα συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο και μεράκι να αναδεικνύουμε και να προβάλουμε τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, μέσα από τις παραδοσιακές τοπικές συνταγές και τεχνικές παρασκευής τους.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος όπου με την υποστηρίξει του Υπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείου Γεωργίας , έχοντας ως σκοπό την προβολή και την ανάδειξη των Ελληνικών Τοπικών προϊόντων και συνταγών-γεύσεων , κατάφερε να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να κάνει πράξει το πρόγραμμα του «Ελληνικού Πρωϊνού».

Ελληνικό Πρωινό, Ελληνικό Φαγητό, Ελληνικό Ποτό (κρασί , ούζο, Τσίπουρο), Ελληνική Κουλτούρα και Ελληνική Ιστορία, αποτελούν κίνητρο για τον κάθε επισκέπτη να επισκεφτεί την χώρα μας και όχι μόνο μία φορά, για να γευτεί και γνωρίσει αυτόν τον τόπο.

Η ιστοσελίδα του Ελληνικού Πρωϊνού: http://www.greekbreakfast.gr/
Το Ελληνικό πρωϊνό στο Facebook: https://www.facebook.com/greekbreakfast

Photos

Δείτε τη διαθεσιμότητα Online και κάντε Κράτηση τώρα!

Αναζητήστε το δωμάτιο που σας ταιριάζει, δείτε τη διαθεσιμότητα και τις προσφορές μας Online, επιλέξτε ημερομηνίες διαμονής και κάντε κράτηση με 3 κλικ!
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ