Στο Ilia Mare Hotel, η ασφάλεια και η υγιεινή είναι ύψιστη προτεραιότητά μας. Μαζί, αναλαμβάνουμε υπεύθυνες ενέργειες για να σταματήσουμε την εξάπλωση του COVID – 19 προκειμένου να προστατεύσουμε τους πελάτες μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, όπως πάντα, μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Για να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες διαδικασίες υγείας και ασφάλειας της επιχείρησής μας, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Healthy Together προκειμένου να παρέχουμε ασφαλείς συνθήκες διαμονής και καθοδήγησης απέναντι στην νόσο COVID – 19.

Το Healthy Together περιέχει διαδικασίες εκπαίδευσης των υπαλλήλων μας για την φροντίδα των επισκεπτών μας και των εαυτών τους, με σιγουριά και άνεση, ενώ ταυτόχρονα σας κάνουμε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε στο Ilia Mare Hotel.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HEALTHY TOGETHER

Βασική αρχή και δέσμευση της Διοίκησης της «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ Ο.Ε.», αλλά και φιλοσοφία του κάθε στελέχους της, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που να καλύπτουν πλήρως τις υποχρεώσεις μας, να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και συγχρόνως να προασπίζουν τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Στα πλαίσια αυτά, ως «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ Ο.Ε.» έχουμε αναπτύξει και θέσει σε εφαρμογή συγκεκριμένες Διαδικασίες και Σχέδια Δράσης, τα οποία ενημερώνονται συνεχώς σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα επιδημιολογικά δεδομένα και τηρώντας τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Ειδικότερα:

1. Έχουμε αναπτύξει Σχέδιο Δράσης προληπτικών μέτρων και επιμέρους πρωτόκολλα για κάθε τμήμα του καταλύματος, καθώς και ειδικό Σχέδιο Διαχείρισης πιθανού ύποπτου κρούσματος, ακολουθώντας πιστά το αντίστοιχο Σχέδιο Αντιμετώπισης του ΕΟΔΥ.
2. Έχουμε ορίσει τον Υπεύθυνο Συντονιστή και τους επιμέρους Υπεύθυνους τμημάτων για την ως άνω διαχείριση.
3. Έχουμε συνεργασία με ιατρό ανάλογης εμπειρίας, ο οποίος ενεργεί βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
4. Έχουμε συνεργασία με διαπιστευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο το οποίο είναι έτοιμο και ικανό να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις μοριακού ελέγχου (PCR) για την ανίχνευση του COVID – 19 με τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα εντός 24ώρου.
5. Αναμένουμε και προετοιμαζόμαστε συνεχώς και αντιστοίχως για την εξειδικευμένη πιστοποίηση του Ξ.Ε.Ε.
6. Έχουμε καταρτίσει σχετικό με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων πλάνο εκπαίδευσης για το σύνολο του προσωπικού μας.
7. Παρέχουμε όλους τους απαραίτητους πόρους, ανθρώπινους και υλικούς, για την εύρυθμη, απρόσκοπτη και αποτελεσματική εφαρμογή των πρωτοκόλλων.
8. Ανανεώσαμε και εντατικοποιήσαμε τα εφαρμοζόμενα προγράμματα Καθαρισμού και Απολύμανσης βάσει αξιολογήσεων επικινδυνότητας ανά τμήμα.
9. Εξασφαλίζουμε κατάλληλο τεχνολογικά και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στο προσωπικό της επιχείρησης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
10. Διαβεβαιώνουμε ότι κάθε μέλος του προσωπικού μας συμμορφώνεται αυστηρά με τους κανόνες υγιεινής και τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19.

Στόχος όλων των παραπάνω είναι η διασφάλιση της υγείας των πελατών μας, διαβεβαιώνοντας ότι οι πρωτοβουλίες μας εξασφαλίζουν τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο «Ilia Mare Hotel».

Δείτε τη διαθεσιμότητα Online και κάντε Κράτηση τώρα!

Αναζητήστε το δωμάτιο που σας ταιριάζει, δείτε τη διαθεσιμότητα και τις προσφορές μας Online, επιλέξτε ημερομηνίες διαμονής και κάντε κράτηση με 3 κλικ!
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ