Για την οικογένεια του Ilia Mare Hotel υπήρξε μια πάρα πολύ καλή αλλά και ιδιαίτερη Σεζόν. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν “πρωτοφανές” από την αρχή της περιόδου και ακόμα συνεχίζεται.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που με την αγάπη και την προτίμηση σας μας βοηθήσατε να μάθουμε νέα πράγματα, να βελτιώσουμε όσα γνωρίζαμε και να πάρουμε δύναμη και νέες ιδέες για το μέλλον.

Ωστόσο, τη φετινή σεζόν δικαιωματικά την αφιερώνουμε και στα 32 άτομα που αποτελούν την εξαιρετική ομάδα-οικογένεια του Ilia Mare Hotel που μόχθησαν, προσπάθησαν και συνεργάστηκαν για να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε υπηρεσία και προϊόν.

Καθένας από εμάς, άλλος νέος στην ομάδα, άλλος παλιός, άλλος με μικρή ή μεγάλη εμπειρία στην ειδικότητά του, είναι σίγουρο ότι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ένιωσε το “εμείς σας φιλοξενούμε και εσείς μας ταξιδεύετε”. Γεμάτοι από νέες εμπειρίες, δικές σας ιδέες ακόμα και λάθη, παρατηρήσεις ή αστοχίες που συνεχώς μαθαίνουμε από αυτά, βελτιωνόμαστε και γινόμαστε όσο μπορούμε καλύτεροι. Εφοδιαζόμαστε, λοιπόν, με ενέργεια και δύναμη για τη νέα σεζόν, καθώς και με καινούργια πράγματα που έρχονται!

Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε και εφοδιαζόμαστε, με ενέργεια και δύναμη για τη νέα χρονιά, καθώς και με καινούργια πράγματα που έρχονται!

Αν μείνατε στο Ξενοδοχείο μας, Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε εάν απολαύσατε τη διαμονή σας καθώς και τυχόν προτάσεις σας για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης που παρέχουμε. Παρακαλούμε βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι γράφοντας μια κριτική για το Ilia Mare Hotel. Πατήστε εδώ για να δείτε την βαθμολογία άλλων ταξιδιωτών και να γράψετε το σχόλιο σας.

Αφήνοντας το καλοκαίρι πίσω μας είμαστε για άλλη μια φορά έτοιμοι για τη νέα σεζόν, να σας υποδεχθούμε και να σας προσφέρουμε την εμπειρία της φιλοξενίας του Ilia mare hotel. Σας περιμένουμε για να σας δείξουμε τις ομορφιές των Ηλίων, να σας προσφέρουμε νέες υπέροχες σπιτικές γεύσεις αλλά κυρίως, να νιώσετε τη ζεστασιά της φιλοξενίας μας. Να νιώσετε ότι βρίσκεστε σπίτι σας!

Να είμαστε όλοι καλά για να ανταμώσουμε τη νέα σεζόν για να νοιώσουμε όλοι ξανά δυνατά το “Εμείς σας φιλοξενούμε και εσείς μας ταξιδεύετε!”

Εις το επανιδείν!

LATEST REVIEWS IN REAL TIME FROM OUR GUESTS

Thank you!

Δείτε τη διαθεσιμότητα Online και κάντε Κράτηση τώρα!

Αναζητήστε το δωμάτιο που σας ταιριάζει, δείτε τη διαθεσιμότητα και τις προσφορές μας Online, επιλέξτε ημερομηνίες διαμονής και κάντε κράτηση με 3 κλικ!
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

LATEST PHOTOS FROM OUR

Events & Guests

Ilia Mare Hotel - Β.Εύβοια

Aπολαύστε φωτογραφίες HQ απο την παραλία μας καθώς και φωτογραφίες απο όλα τα δωμάτια, τους εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.

Ilia Mare Hotel - Β.Εύβοια

Φαντασία, παράδοση, μεράκι και οι πιο φρέσκες, αγνές πρώτες ύλες χαρακτηρίζουν κάθε γεύση του εστιατορίου μας. Δείτε φωτογραφίες απο το πρωϊνό και το Μενού.

Ilia Mare Hotel - Β.Εύβοια

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες που μας έστειλλαν οι επισκέπτες μας απο την παραμονή τους στο Ilia Mare Hotel καθώς και εικόνες απο εκδηλώσεις και εορτές.