Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Telegram και κερδίστε ένα Τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) εντελώς δωρεάν στο Ξενοδοχείο Ilia Mare σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα!

Ολοι οι φίλοι που μας ακολουθούν στο Telegram γίνονται μέλη στο Ilia Mare Club μέσω του οποίου απολαμβάνουν πολλά προνόμια μεταξύ αυτών:

– Ενα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) μετά απο συχνές κληρώσεις*
– 10% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες μας
– Δωρεάν διανυκτερεύσεις (όλο το χρόνο)
– Δωρεάν ποτό καλωσορίσματος και υπέροχα κοκτέϊλ
– Αποκλειστικές εμπειρίες στη στεριά και τη θάλασσα
– Δωρεάν ομπρέλλα & ξαπλώστρες στην παραλία
– Εξυπηρέτηση στην παραλία με δροσερά ποτά & σνακς
– Εκπτώσεις στο εστιατόριο μας Pharos
– Δυνατότητα early arrival & late checkout

* Η κληρώσεις θα γίνονται μέσω του Wheelofnames και θα μεταδίδονται με live streaming σε προγραμματισμένη μέρα και ώρα. Στη συνέχεια θα ανεβάζουμε το video στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο Youtube για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν.

Πως θα μας ακολουθήσετε στο Telergam.

– Αν έχετε ήδη την εφαρμογή πατήστε σε αυτό το σύνδεσμο: https://t.me/joinchat/odihUvCij1ZhNjc0

– Για να δείτε το κανάλι μας & για να εγκαταστήσετε το Telergam πατήστε εδώ: https://t.me/Iliamare

Τι είναι το Telegram

Ilia Mare Hotel - Β.ΕύβοιαΤο Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με έμφαση στην ταχύτητα και την ασφάλεια, είναι εξαιρετικά γρήγορη, απλή και δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε όλες σας τις συσκευές ταυτόχρονα, καθώς τα μηνύματά σας συγχρονίζονται χωρίς προβλήματα σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στον λογαριασμό σας όπως κινητά, τάμπλετ ή υπολογιστές.

Με το Telegram, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία οποιουδήποτε τύπου (doc, zip, mp3 κ.λπ.), καθώς και να δημιουργείτε ομάδες μέχρι 200.000 άτομα ή τα λεγόμενα κανάλια για να απευθύνεστε σε απεριόριστο κοινό.
Μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε όσους είναι γραμμένοι στις επαφές του τηλεφώνου σας, αλλά και να βρείτε άτομα με το όνομα χρήστη τους.

Ως αποτέλεσμα, το Telegram είναι σαν συνδυασμός SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί.
Το Telegram μπορεί να φροντίσει για όλες τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας ανάγκες ανταλλαγής μηνυμάτων και αρχείων. Επιπλέον, υποστηρίζει και κρυπτογραφημένες φωνητικές κλήσεις αλλά και βίντεόκληση από χρήστη σε χρήστη.

Video