Περιγραφή θέσης εργασίας

Αναζητούμε Υπεύθυνο Κουζίνας που θα επιβλέπει τις καθημερινές λειτουργίες της κουζίνας του εστιατορίου.

Οι αρμοδιότητες του Υπεύθυνου Κουζίνας περιλαμβάνουν την επίβλεψη της προετοιμασίας και του μαγειρέματος του φαγητού, τη διατήρηση της επάρκειας των αποθεμάτων της κουζίνας και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας και καθαριότητας. Για να επιτύχετε σε αυτήν τη θέση, θα πρέπει να μπορείτε να διαχειριστείτε το προσωπικό της κουζίνας μας και να το καθοδηγήσετε για την έγκαιρη παροχή ποιοτικού φαγητού.

Ουσιαστικά, θα διασφαλίζετε ότι όλα τα πιάτα μαγειρεύονται και σερβίρονται σωστά και ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια ευχάριστη εμπειρία εστίασης.

Αρμοδιότητες

  • Διαχείριση προσωπικού της κουζίνας και συντονισμός παραγγελιών
  • Επίβλεψη της προετοιμασίας και του μαγειρέματος του φαγητού
  • Έλεγχος τοποθέτησης του φαγητού στο πιάτο και θερμοκρασίας
  • Καθορισμός μεγέθους των μερίδων
  • Προγραμματισμός βαρδιών του προσωπικού της κουζίνας
  • Καθορισμός τιμών για τα είδη που περιλαμβάνονται στο μενού, σε συνεργασία με το Διευθυντή Εστιατορίου
  • Παραγγελία προμηθειών τροφίμων και εξοπλισμού κουζίνας, εφόσον είναι απαραίτητο
  • Εκπαίδευση προσωπικού της κουζίνας στις εργασίες προετοιμασίας και στις τεχνικές τοποθέτησης του φαγητού στο πιάτο
  • Αποθήκευση τροφίμων σε συμμόρφωση με τις πρακτικές ασφαλείας (π.χ., σε ψυγεία)
  • Τήρηση αναφορών των εβδομαδιαίων και μηνιαίων εξόδων
  • Τήρηση προτύπων υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο της κουζίνας

Απαιτήσεις

  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως Υπεύθυνος κουζίνας, Διευθυντής εστιατορίου ή Αρχιμάγειρας
  • Πρακτική εμπειρία στο σχεδιασμό μενού και την παραγγελία υλικών
  • Γνώση μεγάλου εύρους συνταγών
  • Εξοικείωση με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας στην κουζίνα
  • Εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες
  • Ικανότητες διαχείρισης συγκρούσεων
  • Ικανότητα διαχείρισης μιας ομάδας ατόμων σε ένα περιβάλλον εργασίας με γρήγορους ρυθμούς
  • Δυνατότητα εργασίας βράδια και σαββατοκύριακα
  • Η πιστοποίηση από Σχολή Μαγειρικής ή το Πτυχίο στη Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

Παρέχονται

  • Διαμονή και Διατροφή
  • Συνεχής εκπαίδευση & επαγγελματική εξέλιξη
  • Πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
  • Ασφάλιση
  • Πλήρης απασχόληση
Τμήμα: F&B Management
Απασχόληση: Full Time
Περιοχή: Ήλια Αιδηψού

Apply for this position

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 5 MB.
Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .dotx, .odt, .txt
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 5 MB.
Allowed Type(s): .jpg, .jpeg, .png, .gif