Αναζητούμε έναν επαγγελματία Sous Chef που θα είναι δεύτερος στην ιεραρχία στην κουζίνα μας, ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τις οδηγίες του Executive Chef μας. Ο ιδανικός υποψήφιος θα αξιοποιεί τις μαγειρικές και διευθυντικές του δεξιότητες, ώστε να διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διατήρηση και τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών μας.
Αρμοδιότητες
- Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και ποτών
- Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
- Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιρο τρόπο που πληροί τα πρότυπα ποιότητάς μας
- Αντικατάσταση του Executive Chef στον σχεδιασμό και την οργάνωση της προετοιμασίας των πιάτων, εφόσον είναι απαραίτητο
- Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν και ανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
- Διαχείριση και εκπαίδευση του προσωπικού κουζίνας, διαμόρφωση ωραρίου εργασίας και αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού
- Παραγγελία προμηθειών για τη δημιουργία κατάλληλου αποθέματος
- Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας και επιβολή της τήρησής τους
- Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και πελάτες
Απαιτήσεις
- 3+ έτη εμπειρίας ως Sous Chef
- Κατανόηση των διαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικής
- Εξαιρετικό ιστορικό στη διαχείριση κουζίνας και προσωπικού
- Ακρίβεια και ταχύτητα στη διαχείριση έκτακτων περιστατικών και την παροχή λύσεων
- Εξοικείωση με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου
- Δυνατότητα εργασίας με διάφορα προγράμματα λογισμικού υπολογιστών (MS Office, λογισμικού διαχείρισης εστιατορίου, POS)
- Πτυχίο στη Μαγειρική ή σχετικό πιστοποιητικό θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
Παρέχονται
- Διαμονή και Διατροφή
- Συνεχής εκπαίδευση & επαγγελματική εξέλιξη
- Πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
- Ασφάλιση
- Πλήρης απασχόληση
🙂 Ilia Mare Club